Habbo-held.jouwweb.nl
strips » personages

personages

.

Habboheld
Habboheld is altijd druk, om samen mer zijn opdrachtgever Mr.Brown, Heldentown veilig te houden. Hij is overal en nergens te vinden. Hij woont samen met Habboheld Lady en Supercrock in het grootste kasteel van Heldentown. Tijdens zijn pauzes zit habboheld altijd in de kantine van Helden BV, het bedrijf van habboheld in Mr.Brown. Als je in Heldentown bent, kan je Habboheld regelmatig voorbij zien vliegen, op zoek naar dieven.
Habboheld Lady
Habboheld Lady is de vriendin van Habboheld, ze wonen samen in het grootste kasteel van Heldentown. Habboheld Lady is helemaal gek van handtassen, bijna altijd als habboheld weg is, koopt Habboheld Lady samen met Mvr.Brunette de hele catalogus leeg. Maar waar blijven al die handtassen toch?
Supercrock
Supercrock is de krokodil van Habboheld en Habboheld Lady, hij is speciaal afgericht om dieven te vangen. Raar aan supercrock is dat hij zelf zijn tanden kan poetsen, zo blijven ze mooi scherp en maken dieven geen enkele kans tegen dit schattige beestje. Netzoals Habboheld Lady houdt Supercrock enorm van handtassen. Als Habboheld Lady er weer 20 koopt heeft hij een feestmaal! Hij eet alles, behalve krokodillenleer.
Mr.Brown
Mr.Brown is de opdrachtgever van Habboheld. Hij is de eigenaar van Helden BV en is vaak te vinden in Ba-Mi`s Chinees, waar hij altijd bami pixel besteld. Mr.Brown is onhandig en heeft altijd pech, zoals hij het zelf zegt: Ik heb 2 linker handen, maar eentje zit rechts. Hij woont samen met Mvr.Brunette en Diepvries in het huisje onder Helden BV.
Mvr.Brunette
Mvr.Brunette is de vriendin van Mr.Brown en ze wonen samen in het huisje onder Helden BV. Mvr.Brunette is vaak samen met Diepvries in de ijssalon te vinden. EN als ze daar niet is, koopt ze samen met Habboheld Lady nieuwe handtassen. Tijdens de Heldentownsche IQ test won Mvr.Brunette een prijs. Voor het eerst in de geschiedenis had iemand zo weinig vragen goed, en sindsdien mag ze zichzelf met trots de domste inwoner van Heldentown noemen! Zelf is zij dolgelukkig met haar prijs, nu Mr.Brown nog.
Diepvries
Diepvries is de ijsbeer van Mr.Brown en Mvr.Brunette. Mvr.Brunette heeft haar gekocht in de dierenwinkel toen ze op zoek was naar een wit koud ding, dat Mr.Brown een diepvries noemt. Mvr.Brunette is er nog steeds van overtuigd dat Diepvries een diepvries is en geen ijsbeer, ook probeert de haar ingevoren spullen weer uit diepvries te halen, wat haar vaak vieze handen oplevert. Diepvries zelf is altijd in een opperbest humeur als Mr.Brown en Mvr.Brunette hun zalm niet opeten, want dan wil Mvr.brunette "het bewaren" door het "in te vriezen."
Professor Slipper
Professor Slipper vindt de meest belachelijke dingen uit, in zijn laboratorium diep in het bos borrelt het van de ideeën, van appels die nooit op gaan, tot huisrobots, Professor Slipper maakt alles waar niemand iets aan heeft! Wel kan hij op alle vragen antwoord geven, behalve als je vraagt hoe je je voeten warm moet houden. Professor Slipper is de slimste bewoner van Heldentown! Dit werd gemeten tijdens de Heldentownsche IQ test. De enige vraag die hij niet wist, ging over schoenen.
Danoonkloon
Danoonkloon is de robot van Professor slipper. Deze op 1-roller-aangedreven vriend is vaak verdwaald in Heldentown omdat Professor slipper een geen TomTom, maar een DomDom heeft ingebouwd. Donoonkloon is Heldentownsch kampioen synchroonrollen. Hij was ook de enige kandidaat.
Ba-Mi
Ba-Mi is de eigenaar van de Chinees in Heldentown. Hij is hier dan ook altijd te vinden, want hij past niet door de deur naar buiten. Ba-mi eet 12 maaltijden op een dag, maar hij snapt zelf niet waarom hij zo dik is. "Ik eet zeer gevarieerd" Zegt Ba-Mi, hij eet wel 12 verschillende maaltijden per dag.
Appie Afro
Appie Afro is de eigenaar van de ijssalon in Heldentown. Appie heeft nooit echt een lievelingskleur kunnen kiezen, hij vind geel en groen gewoon even mooi, dus daarom is Appie helemaal fan van alles wat net geen groen, en net geen geel is. Hij lust alleen maar bananen en bananenijs, en eht liefst nog niet helemaal rijp, want dan zijn ze groen-geel. Ondanks ze vreemde Appie loopt zijn Ijssalon toch goed, iedereen komt voor Mandy Haarlak, of was het toch Sandy Haarlak?
Sjonnie Scheerschuim
Sjonnie Scheerschuim terroriseert heel heldentown met zijn asociale gedrag, vooral Appie, die met zijn ijssalon naast Snackbar scheerschuim zit, Appie probeert zichzelf altijd te verstoppen achter zijn afro als hij Sjonnie tegenkomt, maar het heeft nog nooit geholpen. Naast terroriseren maakt Sjonnie de lekkerste hamburgers van heel heldentown! Waardoor het elke vrijdagavond toch bomvol zit in Snackbar scheerschuim, en kom je niet voor de Hamburgers, Dan werkt daar altijd nog Sandy Haarlak, of was het toch Mandy Haarlak?
Marco Pepperono
Marco Pepperono is de chef-kok, serveerster, afwasser, butler en ook de enige medewerker van hotel-restaurant Pizza Mia! Hij is altijd druk met pizza`s bakken, die serveren, afwassen en mensen helpen, en heeft nooit tijd voor zichzelf. Misschien is dat ook wel de reden waarom hij het karakter van een butler heeft, die geen karakter hebben. Marco Pepperono heeft geen vrienden, maar heeft iedereen te vriend vanwege zijn Heerlijke pizza`s!
Sandy & Mandy Haarlak
Sandy en Mandy Haarlak zijn de 2 knapste meisjes van Heldentown. Elke jongen is verliefd op hun, dat is dus ook de reden waarom de ijssalon en snackbar scheerschuim altijd vol zijn. Mandy en Sandy werken daar. Mandy bij de ijssalon en Sandy bij snackbar scheerschuim, of was het toch andersom? Sandy en Mandy hebben altijd ruzie over wie er nou het mooiste gezicht heeft, heel vreemd, want ze hebben hetzelfde gezicht...
Piet de Postbode
Piet is de postbode van Heldentown. Hij maakt elke ochtend een rondje door heldentown om alle post uit te delen, en kent ook iedereen! Met piet kan je altijd lachen. Vroeger was Piet timmerman, maar toen hij zijn eigen postkantoor af getimmert had, wilde hij toch echt alleen nog maar post rondbrengen! Vanaf 2 tot 5 komt elke bewoner even langs in piets zelf gemaakt postkantoor om te zien of er nog pakketjes voor ze zijn.
Petra Puist
Petra Puist is de bibliothecaresse van Heldentown, ergens achter de huisjes, zou haar bibliotheek zijn. Piet is de enige die wel eens bij haar op bezoek kwam. Maar omdat er toch nooit post voor petra is, komt hij ook niet meer langs. Petra houdt enorm van lezen, en ze kent de hele bibliotheek uit haar hoofd, ze is nu bij de boeken met de letter K, al voor de 23e keer...
Boer Klomp
Boer Klomp woont al jaren in Heldentown. Hij woont in de boerderij naast het dorpsplein en is altijd met zijn akkertje bezig. Zonder boer Klomp is het dorpsplein niet het dorpsplein. Vroeger Had boer Klomp een haan, die heel heldentown wakker maakte. Toen boer Klomp en zijn haan een keer Chinees gingen halen, is Ba-Mi perongelijk op de haan gaan staan. Sindsdien schreeuwt boer Klomp nu zelf iedereen wakker met zijn altijd vrolijke en oorverdovende "GOEDEMORG`N"
Karel de Barman
Karel Barman is de barman en eigenaar van Karels Kroeg, de stamkroeg van Heldentown. S`avonds drinken veel bewoners nog even een glaasje appelsap in dit gezellige kroegje vlak naast de appartementen. Karel is echt een avondmens en slaapt s`ochtends heel lang uit. Rond een uur of 3 wordt hij wakker, maakt hij verse appelsap en kletst met alle klanten. Karel kan heel goed boeren hij mag zich officieel de beste boer-later van Heldentown noemen. Boer Klomp is enorm jaloers op Karels Prestatie.
Henk Heldton
Dit is Henk Heldton, de aller-aller-aller rijkste Habbo uit Heldentown. Henk is dan ook de eigenaar van het superdeluxe 5-sterren hotel Hotel Heldton! Check hier in en je komt Henk vast en zeker tegen samen met zijn favoriete stofzuiger, die hij altijd meeneemt. Henk is helemaal fan van stofzuigers, ze zeggen dat Henk een stofzuigerfluisteraar is. Elke sofzuiger die stopt met zuigen, krijgt hij weer aan het zuigen. En dat alleen door de stekker in het stopcontact te steken. Wat is henk toch een genie!
Chef
Chef was nogal een uitslaper, het lukte hem gewoon nooit om op tijd zijn bed uit te komen en als hij eenmaal wakker was stond er al een hele parade Habbo`s voor zijn pannenkoekenrestaurant, en kwam hij erachter dat hij al 3 uur open had moeten zijn. Daarom is hij naar Heldentown gekomen, hier wordt hij precies optijd wakker gemaakt door de vrolijke GOEDEMORG`N van Boer Klomp, wanneer hij zijn post gaat halen bij Piet. Verder eet chef alleen maar pannenkoeken. Hij zegt altijd: Wanneer je een pannenkoek gegeten hebt, voel je jezelf zo goed dat je er de pan vol van hebt! Helaas weet niemand wat hij er nou precies me bedoelt, als het al een betekenis heeft...